Onthulling eerste DreamFisher – BOOT Holland 07/02/2020

Onthulling eerste DreamFisher – BOOT Holland 07/02/2020

Boot Holland zet koers op de 30e editie, een jubileum om trots op zijn! Boot Holland staat traditiegetrouw bekend als dé plek waar het watersportseizoen begint. Ook afgelopen editie was een succes, duizenden nationale en internationale bezoekers wisten hun weg te vinden naar het WTC Expo Leeuwarden en er werden goede zaken gedaan. DreamFisher is dan ook erg trots om tijdens dit evenement haar officiële lancering te vieren!

Op 7 februari om 10.00 uur zal Henk de Jong, trainer van SC Cambuur, op de stand van DreamFisher de eerste  503 Riverking aan het publiek voorstellen! Natuurlijk bent u allen van harte welkom om te komen kijken!

BOOT Holland vindt plaats van vrijdag 7 februari t/m dinsdag 11 februari in het WTC Expo te Leeuwarden.

Kijk hier meer informatie over BOOT Holland en DreamFisher!